Post by ethunimagca on Feb 28, 2022 5:36:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Switch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Switch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів грошей ▞▞▞
▞▞▞ Color Switch 2022 version ▞▞▞
Коли оригінальний перемикач кольору був знятий, я подумав, що це стане чудовою заміною.Не зрозумійте мене неправильно, усі ці ігрові режими приголомшливі та креативні, і порівняно зі старим перемикачем кольорів це набагато краще. Але що не краще, так це час завантаження. Іноді для завантаження на сторінку вибору рівня потрібно 10 секунд, а для завантаження рівня – 15 секунд. Я розумію, що гру потрібно було перебудувати з нуля, але, звичайно, її не можна було так погано оптимізувати.
Ця гра цікава і складна. Хоча я думаю, що вам потрібно виправити помилку. Це багато збоїв і змушує мене програвати, коли я не повинен був, і це дійсно дратує. Крім цього, це досить весела гра
Це найкраща гра, в яку я грав у своєму житті 😍
Ні но гра супер но чому мене не качає?😕🤔
Оновлення: здається, розробники відповіли мені (деякі пропозиції) Не додавайте оплату за речі чи божевільні події. Подібні речі були занадто складними іграми в минулому, і я б не хотів, щоб ця теж пішла нанівець. Поширюйте свою гру з привабливими речами. Ваш логотип для гри м'який і чорний, чорний колір, на який люди не звертають увагу. Використовуйте синій, блакитний колір найбільш привертає увагу, і люди, природно, більше привертають до нього погляди. -Особа.
Кашмар. Раніше вона. Була краще ці. оновлення її. Унічтожили
Музика. Моя єдина скарга на цю гру полягає в тому, що я грав у цю гру у 2016 році, коли у фоновому режимі грала хаус-музика, і, чесно кажучи, це те, що мені сподобалося в грі, і це те, що мене так захопило. Не знаю чому змінилося
це така весела гра з безліччю рівнів, і всі вони безкоштовні, що так приємно, але я чимось ДУЖЕ розчарований. Щоразу, коли я вмираю, а потім натискаю на рекламне відео «Продовжити», програма просто зупиняється! Він перестає працювати, не показує мені рекламу, і я втрачаю рівень. І спочатку це траплялося лише іноді, а тепер кожен раз, коли програма виходить з ладу! Будь ласка, виправте це, це дуже дратує.
Банер як величезний і нав’язливий. Відеореклама часто зустрічається. Музика не така гарна, як у старих версіях гри. Ця гра більше не має цінності, вона схожа на лайно. Видалення.
Раніше було дуже багато уравнів а тепер мало
найгірша гра на мій погляд. Тоді я думав, що це була одна з моїх улюблених ігор, але це був повний провал! Щоразу, коли я завантажую, я отримую чорний екран, а потім вилітає. Взагалі не рекомендую!! Якщо ви готуєтеся зіткнутися з грою, яка спочатку скопійована з оригіналу!
Дуже крута гра.
Я сумую за старою версією Color Switch... Цей не той. У ньому інша музика, всі режими перемішані, а деяких режимів зі старої версії тут немає. З хаус-музикою та іншими режимами було краще.
Одним словом, ВОНИ - шахрайство. Я купив цю версію (БЕЗ РЕКЛАМИ) 01.02.2017 за ціною 199,00 рупій. Через якийсь день я його видалив. Сьогодні, 30.04.2019, я знову встановив його, але покупку не відновлено. Я написав їм електронну пошту, і вони сказали, що вони є творцем програми, яку якийсь колишній видавець взяв на себе, а тепер вони відмовляються брати на себе будь-яку відповідальність бла-бла-бла. Тепер вони кажуть знову придбати додаток. Це випадок шахрайства. відповідно до статті 420 МПК. Я ОЦІНЮ ЦЬИЙ ДОДАТОК -5 *
мені дуже сподобалася ваша гра дякую, що ви і взагалі випустили випускайте ще більше таких я хочу весь день грати в нього і ще хочу, щоб ви показали, які ще ігри у вас є дуже дякую за техніку і ще хочу запитати у вас дещо а чи не можете ви зробити всеігри дуже класними дякую, але це ще не все я дуже хочу з вами поговорити по-справжньому не просто по цьому так у житті
Є величезний збій, який змушує мене щоразу виконувати рівень 1. Я розпочинаю гру, навіть якщо я перебуваю на рівні 30, я виконую рівень 1, а коли я закінчую цей рівень, я повертаюся до рівня 30. Завершіть його, закрийте програму, і я все ще на рівні 30, але я на підвіконні 1 . Це не має сенсу. У цю гру неможливо грати, коли це відбувається. Виправте це, будь ласка
Добре, тепер я сказав забути збереження та продовжувати грати. Деякі рівні або сегменти вимагають своєчасних натискань, тому було б дуже неприємно, якби затримка введення була справою. Що саме викликає затримку? Мій поточний телефон кращий за мій попередній, і цей телефон не затримував або пропускав введення. Крім того, з минулого разу ці оголошення, безумовно, стали більш настирливими, і для їх завантаження часто потрібен вік.
Ліпша гра про тренування пальців
Гра складна, але дуже цікаво!
Дуже весела гра, але є деякі недоліки! По-перше, він не сприймає дотик мого пальця, а також він відстає і сприймає дотик мого пальця занадто пізно і не вдається в грі. Раджу ще пограти!
Дуже добре, хоча вони могли б полегшити рівні
Продовжував збій. абсолютна втрата часу
Розваги легко витрачати час. Чудово витрачати час.
Оголошення, оголошення, оголошення!!! Реклама, яка відтворюється під час гри, і все ще багато реклами між іграми. Більше реклами, ніж я коли-небудь бачив у грі. Я видалив, щоб значно менше реклами. Видалити
Гаразд, це буде досить довгий огляд, тож готуйтеся. Спочатку хочу сказати, що ця гра все ще хороша, і мені це подобається. У жовтні минулого року я отримав цю гру, і це було ПРЕКРАСНО. Але я видалив цю гру невдовзі, але тільки тому, що у вас йшло СУПЕР багато часу між оновленнями (ваш режим гри «подарунки»). Потім я перезавантажив цю гру в червні, і я отримав щось ЗОВНІШНО. Я знайшов багато проблем. 1. Замало режимів гри 2. Лише одна пісня 3. Немає кульок для проходження рівнів 4. Тепер я бачу, які кульки я отримую. Я хочу сюрприз. Але мені все одно подобається ця гра. Чи можете ви додати "цільовий" режим гри? Спасибі.
😍😍😍
Раніше ця програма була веселою, але більшість «ігрових режимів» є лише різними версіями класичного. Реклама дратує, і вам може знадобитися кілька разів перезапустити програму. Реклама з’являється посередині екрана і не зникає протягом 5 хвилин. Редагувати: реклама все ще дратує, але трохи краще, тому хто б мені не відповів, я розумію, що тема змінює кольори, я не дурний, я просто кажу, що вони надзвичайно схожі. Особисто я не буду купувати рекламу безкоштовно, оскільки багато разів чув, як люди все ще отримують рекламу у «версії без реклами». Дякуємо, що знайшли час, щоб відповісти на мій відгук, і я сподіваюся, що ви розумієте мої занепокоєння
Чому ви, хлопці, робите щось таке дурне? Я граю в цю гру рік, тому що мені це подобається. Я знаю, що реклама дуже важлива, але навіщо вам показувати рекламу посередині екрана, поки я граю в гру... послухайте, хлопці, виправте це. Я ставлю лише дві зірки, тому що я хочу, щоб ви бачили це, інакше це було б п’ять зірок, тому що це чудова гра, але серйозно виправте це...
лол
Норм дуже прикольно
Оновлення: здається, з того часу, коли востаннє розробники з’ясували проблему збереження хмари та затримки та виправили її. Тепер він майже зовсім не відстає, і я НАРАЩЕ можу ЗБЕРЕГТИ свій прогрес належним чином. Тож тепер грати так само весело, як і раніше 🙂 Розробники добре попрацювали. Однак зараз гра на деяких рівнях працює дуже повільно. Це не так неприємно для гри, як це було раніше із збереженням і збереженням у хмарі, але ви можете майже миттєво помітити зміну продуктивності для деяких режимів.
У цю гру весело грати, але реклама мене вбиває, тому я припиняю грати в цю гру, я просто не можу терпіти рекламу, це дуже дратує.
Color Switch Spillehall zdq
Color Switch Arkada tlyv
Color Switch Arkada aor
Я вражений тим, скільки вмісту було додано в цей "офіційний перезапуск". Але я все одно віддаю перевагу першому випуску, який був набагато кращим за цей, і ось чому. Я пам’ятаю, раніше він завантажував речі швидше, це займає деякий час. Було так багато чудових пакетів рівнів, як-от: лава, flappy bird, cave тощо. І, нарешті, і, на жаль, я заплатив за видалення реклами в першій версії, я зв’язався з ними, якщо зможу його відновити, вони сказали мені «старий додаток отримав ігнорується, розробник змінився; бла-бла-бла".
Merchant Master ব্যাজ wzfn
Це дійсно гарна програма, я використовую її в церкві, але одна проблема, коли я граю в неї, я завжди отримую рекламу щоразу, коли виходжу з гри, загалом це хороша гра, якщо ви зробите так, щоб реклама не з’являлася більше, я дам вам додаткову зірку
гра дуже крута качайте ,😍😍😍😍😊😊!!
Це дуже просто і до того, що ви якимось чином переміщаєте м’яч, щоб дістатися до фінішу. Однак їм вдалося зробити з цього багато унікальних міні-ігор. Однак вони продовжують додавати речі, які в основному просто змінюють кольори оригінальної міні-ігри, яка здається безглуздою, але у 4hey достатньо хороших, тому вам, ймовірно, слід завантажити програму.
Розважально. Нічого іншого. Просто додає більше стресу
Іграшки крута ну і складна я ставлю 4 зірочки!!😀😀😀
Дуже класна гра
Намагайтеся не зосереджуватись надто на одному кольорі, який складний, але веселий.
Color Switch آرکیڈ cwuf
Це нормально, але щоразу, коли я 3 рази намагаюся стрибнути, мені доводиться знімати палець, щоб клацнути по екрану і зіставити, коли він впаде, тому я не дав йому повну швидкість. Це правильно, і є шлях багато реклами, і це просто не дуже гарна гра 🙁
гра клас