(Android/iOS) Monster Buster: World Invasion apkrāptu kodu palielināt dārgakmeņus
Feb 28, 2022 5:33:16 GMT -5
Post by ethunimagca on Feb 28, 2022 5:33:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Buster: World Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Buster: World Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu palielināt dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ Monster Buster: World Invasion 2022 version ▞▞▞
Es mīlu tikai to slaido briesmoni
Monster Buster: World Invasion Ролевые jlm
Lieliska spēle, bet ļoti dārga, lai iegūtu 3. slotu
spēle ir ok, man patīk monstru dizains.
Monster Buster: World Invasion Jocuri de rol bif
Es to spēlēju operētājsistēmā Windows Phone, kad man tas bija pirms 3 gadiem. Esmu ļoti sajūsmā, ka šodien viesabonēšu savā apkaimē un BRĪNOŅU IZKURĪŠANU!!! Squeeeee!!!
Tas ir kā pokemon go, bet tas atšķiras, un man patīk, cik tas ir grūti, man patīk izaicinājums, bet, ja 3. līmeņa lieta nogalina manu 6. līmeni, tas vienkārši nedarbojas kā statistika, LVL 6 ir labāks par 3. līmeni.
Laba koncepcija, bet nejaušajām cīņām vajadzētu saskanēt ar monstriem, kas ir nedaudz zemāki par tevi... Mani nemotivē tērēt naudu, ja es varu uzvarēt VIENU cīņu REIZĒM, un tas bieži ir atkarīgs no veiksmes vai visu ideālu iegūšanas.
Tas ir mazliet labi, jo tag Joy esat slikts puisis, jo spēle teica, ka jūs varat atrast citus monstrus, bet tajā bija arī teikts, ka jūs varat atrast mūsu atrašanās vietu?!?!!!! Tāpēc sakiet patiesību, lūdzu, slikts puisis vai nē, lūdzu, meli iet uz elli, lūdzu, patiesība.
Tas ir lieliski, bet kā es varu iegūt vairāk mutagēnu spēles laikā, lai iegūtu vairāk monstru slotu. 5 £, tas ir pārāk stāvs
sveiks, Zachery
Man šī spēle ir labāka par Pokemon Go, jo tā apvieno klasisko Pokemon spēli konsoļu laikmetā. Cīņa ir balstīta uz pagriezieniem, jūs varat izvēlēties, kuru uzbrukumu izmantot, uzbrukumiem ir savas sekas, un nodarītais kaitējums ir balstīts uz jūsu uzmanību, pieskaroties skaitītājam. Es domāju, ka izstrādātājs var pievienot dažus notikumus, lai padarītu šo spēli labāku
Grand Mountain Adventure Olahraga vugo
Man tas patīk, bet man ir viens jautājums. Kā jūs iegūstat citus monstrus?
Nc spēle
Tas ir lieliski
Geras zaidimas idomus ļauj spēlēt
Tas ir lieliski 😁😁😁😄😄😃☺☺😏
Monster Buster: World Invasion 角色扮演 sauj
Tiešsaistē! nevar spēlēt bezsaistē
Man tas patīk, un es mīlu slaido, tas ir MĪLIS!!!😄
Tāpat kā pokemons, tikai labāk VEIDĀ labāk
Būtu lieliski, ja jūs padarītu to par cīņu starp monstru spējām, nevis kā tas ir tagad 😎😎😎😎
Jauki
kool
Lieliska spēle
Man patīk spēle! Pokemon go vajadzētu no tā mācīties.
Saglabāt
Labākā spēle jebkad
Man patīk šī 5 zvaigžņu spēle, man patika spēlēt katru dienu, bet vai jūs varat darīt, ka briesmonis var runāt par visu, briesmonis ir klusums un pievienot papildu vietu briesmonim, lai man būtu grūti iegūt citu spēļu automātu, lai es varētu spēlēt vairāk briesmoni vai atjauniniet, lai nopirktu briesmoni, un mēs varam to izmantot kaujā. tas ir viss, ceru, ka jūs varat izlasīt manu komentāru, paldies...
Neliela kļūme, bet tas varētu būt mans tālrunis. tomēr patīk
wooowww
Monster Buster: World Invasion Roolipelit ptm
Brīnišķīga un interesanta spēle
Bezgalīgi īkšķi uz leju 👎👎👎
Jautri
gg wp
Gooooooooooooooo
lieliska spēle, ko spēlēt
Šī spēle ir pārsteidzoša! man tas patīk! Bet es vēlos, lai jūs, puiši, turpinātu atjaunināt šo spēli ar jaunām lietām! Mēģiniet nokļūt pakalpojumā YouTube un citās vietnēs, lai cilvēki to redzētu!
wooòooooooooooooooo