Post by ethunimagca on Feb 28, 2022 5:27:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jimnastik Süper Yıldız ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jimnastik Süper Yıldız IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mücevher kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Jimnastik Süper Yıldız 2022 version ▞▞▞
Mini World: CREATA ایڈونچر vrpy
daha yeni indiriyorum güzeldir 😊
harika bir oyun ama çok fazla eklenti var ve tam sürüm için ödeme yapmanız gerekiyor😠.
Oyunda küçük çocuklar oyun daha çok şehir hastanesinde bir konut olarak mevcut çok sayıda kalabalık yerleşimli günümüzdeki hastanelere akını Çanakkale'de elektrik kesintisi tarım bağ-Kur prim ödeme süresi içinde bir konu olarak çok güzel olmuş ama ç ve hocam bu genç olarak çok güzel olmuş ama ç ve hocam bu genç olarak çok güzel olmuş ama ç ve küçük kasabalarda bu kadar basit mi diye ben hocam et ben de için bakalım neler olacak beni hocam ben de ö
Bence süper havalı bir oyun çünkü numaralar yapabilirsin, ödüller alabilirsin ve giyinebilirsin makyaj yapabilirsin spaya gidebilirsin ve sanırım bu yüzden beş yıldız verdim
Çok güzel bir oyun, tavsiye ederim.
Çok yavaş yükleniyor lütfen bu soruna el atın
Sevdim! Ben eski bir jimnastikçiyim. Keşke bu kadar çok reklam olmasaydı. Ya da $$$ harcamak zorundasın. Oyunu adil kılmayan her zaman $ harcamak zorunda kalmak istemiyorum...
Uygulama güzel ve güncellemeler ile daha iyi olmuş.Ben bu oyunu oynamak 9,10 yaştaydım ve ülke içinde yoktu.Bu güncelleme ile oyun daha da gelişmiş 😊😊😊
Gymnastics Superstar Role Playing mot
Gymnastics Superstar Παιχνίδια ρόλων bwqn
Daha yeni yukledim oyunu Arkadaşların nasil oyun 😑🙄
Oyunu beğendim ama mağazaya, spaya ya da hastaneye gitmek için para ödemiyorum oyunda ayrıca birçok reklam var.
Bu iyi bir oyun, detayları seviyorum, ancak ödemeniz gereken çok fazla şey var ve iyi bir deneyim alamıyorum. Param yok ve eminim ki ailem tüm bunları ödemek istemez.
Diğer hareketlerin ve doktorun, spa'nın vb. kilidini açmak için çalışmanıza izin vermesi gerekiyor. Bedava indirdiğiniz ve kilidini açmak çok pahalıya mal olan bir oyun için kimse para ödemek istemez onu siliyorum
Bu uygulamayı indirdim ve çocuklarım için tam paketi satın aldım, hepsi hesabımı paylaştı ama sonra güvenlikleri için her cihazı için ayrı bir hesap açtım ve bir aile Hesabı oluşturdum maalesef Bu geliştiricinin geri satın alma seçeneği yok ve çocuklardan biri için kilidini her açmaya çalıştığımda benden ücret alıyor Her şeyi denedim, aynı geliştiriciden iki uygulamayı kaybettim, onlarla iletişime geçtim ama cevap vermediler, hala çalışan ancak yalnızca uygulamalardan satın alınan başka uygulamalarım var. bu geliştirici parıltı ve jimnastik boyamaz.
Oyunu beğendim, oyun o kadar da kötü değil, atladığı bir şey var, güncel olması gerekiyor, bu yüzden daha fazla pipole daha fazla oynayacak ve daha fazla para alacak, bu yüzden ya ama 2 yıldız veriyorum, iki durumda birden donuyor ve çıldırıyorum, her şey yolunda Kazanmak üzereyken donup kalıyorum dozlandığında hoşuma gitmiyor üzgünüm bu uzun bir cümle
Bu oyun çok eğlenceli ama keşke bu kadar fazla eklenti olmasa.
BEN HİÇ BEĞENMEDİM GEREKSİZ BİR UYGULAMA İNSAN BİR SÜRE SONRA SIKILIYO VE UYGULAMAAYI SİLİYO
Bu oyunu çok isterdim ama iki nedenden dolayı sevmiyorum. 1, birçok ekleme için YOL vardı. 2, ödemeniz gereken oyunun yarısıdır.
Arkadaşlar oyun mukemmel hemen yukleyin
iğrenç bir oyun açılmadı
alahim tam berbat bir oyun!!! 😵😵😵😵😵
giremiyorum ki ben
Çok saçma bir oyun.Artık oyunundan tablet oyunu oynamak istiyorum.Hayatımdanda sıkıcı oyun.Aslıcasında en sıkıcı oyun 1 oyunu bile hak etmiyor😞
1 çünkü girilmiyor
Bu oyun çok güzel. Bende yüklü. Kendi jimnastik hareketlerini ücretsiz izliyebiliyorsunuz ve daha fazla. kesin yükleyin.
Çok iyi ben tam puan veririm çünkü hak ediyor.
bu oyunun tek iyi yanı uyumsuz olmasıydı, bunun dışında korkunçtu BU OYUNU OYNAMAYIN TEKRAR OYNAMIYORUM BU OYUNU OYNAMAYIN Yaptığınız hemen hemen her şey için ödeme yapmanız gerekir, eğer yapabilseydim ona sıfır yıldız verirdim
Yaw keşke bu kadar güzel yapsalar (coco oyunlarından harika yapsalar)Ama bence kilitli olmasa iyi olur (zaten bütünco oyunlarında kilitler illa ki var) çok güzel bir oyun*TAVSİYE EDERİM*
Tüm günlük ödüller nereye gitti? Bazı şeyleri almak için ÖDEME yapmanız gerekir, ancak WiFi'niz varsa bunları ücretsiz olarak alabilirsiniz. Erkenden zirveye çıkmak için 4 hamle gibi nasıl kullanabilirsiniz? Güzel hareketlerin ve kıyafetlerin çoğu kilitli.
Oynatmayı durdur! Bir gün her şey çalışmayı bırakana kadar iyiydi, şimdi tüm insanlar keldi ve bazıları çıplaktı! Bu oyunu almayı düşünüyorsanız almayın.
Bu oyun harika bir oyundur!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Oyunu çok vor çok güzel.
İyiydi. Her saniye reklamlar sorun değil
Güzel ama şöyle bir şey var çok sıkıcı kaldı git yapı iyi bir yıldız kırm ve herşey paralı oyuzden bir tane daha yıldız kırm üç yıldız. 😎
İyi ama bu oyunda bazı zamanlar güncelleme yok Ve her zaman bu oyundan çok sıkıldım. Bu yüzden onu kaldıracağım .. Tüm 1 yıldızın üzerinde. Hüsrana uğramış
Bu oyun çok eğlenceli, bir sürü kompozisyon yapıyorsun ve karakterleri giydirmek çok eğlenceli ama kıyafet almak için bir eklenti izlemeye çalıştığımda her zaman hata veriyor ama sildiğinizde ilerlemenizi kaybediyor
Çok interneti çok tüketiyor videolarını çok tüketiyor ve her şeyi kilitli 🔒 oyun ama çok kilitlerin açmasını istiyorum
Bu oyunu gerçekten seviyorum çünkü oyuna yeni başladıysanız bir kısmı açık ve oynayabilirsiniz. Bu oyunu yaptığınız için teşekkür ederimuuu Tabtale. Bu oyunu gerçekten gerçekten çok seviyorum.
Bu oyunu çok seviyorum ama can sıkıcı olan kısım, bir daha asla karakterini değiştiremeyeceksin 😂😂🙄
Ateşoğlu çok güzel yükle ilk defa Barbie oyununda oynadım ve çok güzel balon nasıl oynuyor ama
Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel bir oyun😙😌😃
Gymnastics Superstar رول پلیئنگ hex
Bu oyunu seviyorum ! Üzerinde yaşıyorum ama 3/5 yıldız veriyorum çünkü bir spa aldım ve bir hafta sonra kilitlendi, bu yüzden hiçbir şey için 3 ödedim. Lütfen bu oyunu düzeltin ki daha çok eğlenebileyim!
Bu oyunu sevdim!!!! Sadece reklam miktarını düzeltirdim. Çok var. Ama bunun dışında iyi bir oyun!
oyun çok güzel yani anlatamama boyutu coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel bir oyun