Post by ethunimagca on Feb 28, 2022 5:03:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Kingdom Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Kingdom Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod אבני חן רבות ▞▞▞
▞▞▞ Idle Kingdom Defense 2022 version ▞▞▞
Idle Kingdom Defense 角色扮演 qzfw
הריסות המלך לוקחות יותר מדי זמן למשחק סרק. כל השאר נהדר
ביקש ממני לבדוק את התגמולים במשחק
המשחק הטוב שלו רק לשעה אחרי זה הרמה והסטטיסטיקה של האויבים לא הגיוניים
הדרכה שלא ניתן לדלג עליה. אני שונא החזקת ידיים כשזה מגיע למשחקים ניידים פשוטים. אני גם מעדיף להתחיל משחקים מושתק בלי צורך להשתיק את כל המדיה בטלפון שלי.
משחק פשוט למדי, משחק נחמד, ללא פרסומות בכוח, בסך הכל משחק טוב עבורי
אמפס משחק
האם משחק טוב רק הלוואי שיכולת לשים נקודות או קלפים על אדם בודד רעיון הוא לשים מגדלים בשדה הקרב כדי לתקוף את האויבים
המשחק הזה הוא מה שהוא אומר, הוא Idle. אנשים טוענים שזה הישג במזומן הרבה לפני שהם משחקים במשחק ואני יכול להבטיח לך שזה לא. זהו שעון לנצח בסוג של משחק וחנות הפרסומות היא החבר הכי טוב שלך עד שאתה מקבל בקלות הרים של אבני חן מעצם העלייה ברמה. אין לי בעיות עם המשחק הזה מלבד החזרה על הכל. אני יכול להבין זאת מכיוון שבניגוד לאחרים שהם באמת גרסת מזומנים, אין שום דבר שגורם לאנשים להמשיך לשחק חוץ מהשחיקה של הכל. מקווה שזה ישתנה
משחקי אלוהים
המשחקים בסדר אני נהנה ממשחקי סרק ואתה יכול להתקדם די הרבה בשעות הראשונות
טדיוס
משחק סרק מהנה, לא שונה בהרבה מכל משחק סרק אחר.
לכן
אני באמת אוהב את המשחק הזה, אני מתכוון, זה כמו בעצם משהו שהיית רוצה לשחק ולא איזה גניבה מטופשת... זה מדהים! אתה לא צריך לחפש משחק הגנת מגדל טוב יותר כי זה הטוב ביותר.
מסכים עם אחרים, זה באמת מחזיק את ידך ומכריח אפשרויות יותר מדי זמן
אני אוהב את המשחק עד כה, אני רק נותן לו 3 כוכבים לעת עתה
Stumble Guys: Multiplayer Royale Toiminta ezaf
האולטרה זימון שאתה אומר שהוא יביא לי כמה גיבורי 4 כוכבים... זה אף פעם לא קורה ואני משחק כבר כמה ימים אז זו לא טעות פעם אחת זה קורה בכל פעם שאני מנסה את זה וכן הלאה עם gear summon...חשבתי שזה אולי משחק הסרק הטוב אבל לצערי רק עוד עותק..
זה משחק כיף
הם מוחקים תגובות, חלקים מהמשחק מקולקלים, חוזרים מאוד לשחק אלפי גלים עם אותו אויב, 40!!!! מוסיף לצפייה בדברים יומיים, לא מכניס תוכן חדש אלא כרטיס מעבר. שום דבר במשחק הזה עדיין לא מספיק טוב כדי להכניס כסף..
עדכון חדש משנה את הסיכוי לקבל גיבור בכיתה S. 😑 עשיתי את היקר ביותר עבור השגת גיבורים כבר תריסר פעמים או יותר. אבל כל מה שאני מקבל היה בעיקר כוכב 1 ו-2, לפעמים 3 כוכבים. לגבי 4 כוכבים כל מה שאני מקבל זה שברים. RNG מבאס יותר מדי שזה היה מדכא לפני העדכון אני יכול לפחות לפעמים להשיג גיבורים של 4 כוכבים ולא שברים אחרי כמה ניסיונות עם 2500 אבני חן
זה הגון
אני אוהב את המשחק אבל יש לי בעיה עם הטעינה שלי לא עוברת אלא מוציאה את הכסף שלי. אני לא מוצא דף תמיכה להגשת תלונה
Idle Kingdom Defense Igranje vlog olur
המשחק ממשיך להשתפר עם כל עדכון. המפתחים מחלקים כל הזמן מטבעות פרימיום והם די קלים להשגה בכל שלבי המשחק (על כל רמה שעברה את ה-100 אתה מקבל 1000 רובי). זה ממשיך להתאזן לקראת קבלת יותר משאבים. לא פולשני מודעה (אבל מודעות מועילות). בסך הכל משחק מאוד שונה ומרענן. 5/5
הָגוּן. קצת חוזר על עצמו. לא אתן לך לכבות את הסאונד עד שתעבור את המדריך שהוא צולע, אבל משחק הגון בסך הכל.
ההמלצה הקבועה למשהו מעצבנת
אם אתה מוכן להשקיע 12$ כדי להסיר פרסומות זה אחד מטחנות הגיבורים הטובות ביותר ששיחקתי בהן
משחק מהנה
טוב אני רק רוצה את הדברים בחינם
זה משחק די הגון. עם זאת שיעור הגאצ'ה לגיבור 5 כוכבים הוא ממש נמוך, אני מזמן את הגיבורים 60 פעמים אבל אני עדיין לא יכול לקבל 5 כוכבים. זה יהיה נחמד אם המפתח יוכל להעלות את שיעור ה-gatcha עבור גיבור 5 כוכבים.
אל תגיד לי להשאיר ביקורת
באגים מוסיפים
המשחק ממש טוב. בכנות נהניתי. עם זאת, אני מוצא שמנגנון השיפור עבור הקשתים שלך כולל bs. אם אשפר פריט 20 פריטים, הוא באמת ישתפר אולי 2 פעמים.
הוסף יום הולדת
משחק Idle Tower Defense נהדר. מזדמן, מרתק, אינטואיטיבי וידידותי ל-F2P. יש דברים לקנות, אבל אתה יכול להתקדם בקלות ובדי מהר מבלי לשלם. אתה יכול לחלופין לצפות במודעות מדי יום עבור פריטים נוספים, או לשלם 1100 INR/$15 פעם אחת עבור מימוש כל פרסי הפרסומות ללא צורך לצפות במודעות כלשהן, בעצם חיזוק קבוע. למשחק הזה אין פרסומות, זה רק אופציונלי, שימו לב. זה גם לשחקן יחיד, אין רכיב מרובה משתתפים במשחק הזה, וזה דבר טוב עבור שחקני TD מזדמנים.
זה זמן הוגן לשרוף סוג של משחק
טוב וקל לשחק
מסיבה כלשהי כשאני רוצה לפתוח דברים על ידי צפייה בפרסומות... אף פעם לא עובד. לכל דבר. כדי לקבל את המהירות פי 2, או אפילו מודעות מחנות המודעות. צץ עם מסך שחור, ולאחר מכן כפתור התקנה וה-x אפור. לא יכול אפילו לסגת. צריך לסגור את המשחק.... בבקשה תקן את זה.
משחק נהדר!!!! אני אוהב את המכניקה של זה וקל מאוד לשחק ולוקח זמן לעלות רמה. 5 כוכבים בשבילי.
זה בסדר. הרבה דברים להוציא עליהם כסף, אבל גם נותן לך הרבה מטבעות במשחק לפרסומות
זה לא משחק קטן אבל לא בטוח אם הוא מושך אותי לרצות להמשיך לשחק בו
עד כאן די נה. 10 דקות תוך כדי
משחק הפרסומות שלו
קונספט מדהים לחלוטין כמו גם עבודה מעולה עם הביצוע. סגנון המשחק הזה כבר נראה בעבר, אבל אפילו עם המנטליות הברורה של התשלום למשחק שמגיעה יחד עם משחק כזה, יש כל כך הרבה משתנים שאתה שולט בהם שקל לשכוח את הסכומים הקטנים של הכסף אתה משקיע. שוב, כותרת מדהימה לשריפת זמן ולהשאיר אותך מעורב.
עוד משחק שבו אתה קונה גיבורים, מוציא $ אמיתי ונותן לו לשחק בעצמו.
התחיל רק לפני שעה אבל נראה בסדר
אהב את המשחק. אבל אני כל הזמן נתקל בבעיות עם המודעות, אני תמיד מקבל שגיאות מודעה.
שבועיים של משחק, ועדיין הגנת המגדל הסרק הטובה ביותר עבורי. אבל הבעיה שלי היא שהקושי של King's Ruins זה מתחיל להיות קשה יותר למרות שיש לי הרבה שדרוגים ושיפורים גם גיבורים וגם ציוד קשת ואני שמח שראיתי את הנזק שלי גדל הרבה. חיכיתי שיהיו לי מספיק נזקים לפני ששיחקתי שוב בהריסות המלכים אבל עדיין קשה להפיל את האויבים, אני צריך להוציא הרבה אבני חן בשביל חובבים ושיחזור Hp של הטירה שלי. עדכון: לא ניתן לקבל תגמול פרסומות, תקוע בטעינה
Idle Kingdom Defense Rollespill imk
אחד המשחקים המדהימים שלו ששיחקתי עד כמה ההשפעות ברורות יותר ויותר משתפר ככל שאני מסתכל זה משחק מהנה מאוד ואני מקווה שהוא ישתפר בקרוב למרות שהוא ממש טוב עד כה
בדיוק כמו כל השאר, זה אמנות ייחודי אבל משחק סרק מחושב היטב. אין פרסומות אלא אם כן אתה רוצה, מרווחים באופן שווה ודומים מספיק לאחרים כדי לדעת מה קורה כבר. אוהב את זה!
למעשה זה משחק די נחמד, נהניתי ממנו. אני משחק בו כבר כמה שבועות ועד כה אין לי שום בעיה. הדבר היחיד שאני לא ממש אוהב הוא ההתקפה האקראית של הקשתים, אני מקווה שבעידכונים מאוחרים יותר הם נותנים עדיפות לאויב קרוב יותר לטירה. אני ממליץ על המשחק הזה לחברים שלי.