Post by exmulhabsswolol on Feb 3, 2022 2:55:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečné hackování mincí ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Příliš mnoho reklam, 1 každých 40 sekund.
Dobrá hra, ale ve druhém kole se hra začne kazit a občas zamrzne. Netuším, k čemu ty ovce jsou. Tu a tam dostanete krabice na padácích. Vyhrajte bitvu a získejte peníze na vylepšení svých tanků. Pořád to není špatná hra.
Je to velmi dobrá a zábavná hra líbí se mi určitě doporučuji.😁😁😁😁
Nenechte si ujít žádné novinky o hrách pro tablety Android v této ... Top 5 bezplatných her pro Android: MOBIUS FINAL FANTASY, LEGO Star Wars a další.
Tato hra je v podstatě jedním velkým přidáním, které dostanete 2 uprostřed hry, ale jediný okamžik, kdy si hru skutečně zahrajete, je opravdu zábavná.
Po minutě hraní mě to poslalo na hlavní obrazovku a minutu tam bylo hodně reklam
Našel jsem způsob, jak přeskočit reklamy, takže tato recenze je o všem ostatním kromě reklam lol. Některé věci ve hře nedávaly smysl, jako například to, že druhý tank je nejvíce OP tankem ve hře. Také zde není žádné vysvětlení pro tanky nebo jejich schopnosti. Je to jako by se vývojáři snažili dokončit hru napůl. Kromě toho tu hru miluji 😍 Aktualizace... Už ji nemiluji...
Nechápejte mě špatně, skvělá hra a naprosto ji miluji, ale po odinstalaci neukládá žádná herní data ani soubory, což znamená, že pokud si někdy pořídíte nový telefon nebo jej budete muset odinstalovat kvůli místu v paměti, pak je navždy ztracena. A za to všechno tento velký potenciál pro hru padá do vody. Prosím opravte to
Před rokem byla apka v poho, ale teď když jedu v apce bojovat tak se apka vyp (JE TO SMUTNÉ, ALE MUSÍM JÍ ODINSTALOVAT).
Zábavná malá hra. Neexistuje však dostatek her, které by ospravedlnily výdaje za odstranění reklam. Reklamy jsou i mezi tahy uprostřed hry 😐
Hra není špatná. Hrál jsem ji sice jen krátce. Avšak zakoupil jsem za 130,- žádné reklamy a reklamy se stále objevují. Po delší době hraní je jasné kam hra míří. Po každém kole vás nutí vyzkoušet reklamu. Polovinu času pak hrajete a polovinu koukáte na reklamu. Pokud ji vyzkoušet nechcete, máte dvě možnosti. Hru si za nesmyslné peníze předplatit. nebo Hrát prakticky bez odměny.
Po dvou dnech mi to resetovalo hru nestahovat
Toto je moc dobrá hraj jen ty reklamy jejich moc a vlastně větší čas hry koukám jen na reklamy Takže nic moc
Právě jsem začal hrát, zatím málo reklam! Super dobrá hra.
Super hra. A ty reklamy mi ani moc nevadí, protože jsem si na ně zviknul
sekáse
Moje nejoblibenejsi hra. Libi se mi a doporucuju.
Moc dobrá hra
nehratelné, hra neukazuje nic, jen tanky a pozadí, bez tlačítek
Tank Stars APK ke stažení pro Android - nejnovější verze
Celkem ujde ale moc mě to nebaví
V roce 2019, kdy jsem si ji poprvé stáhl a hrál, jsem o této hře měl skvělý názor, ale nyní tato hra přehrává reklamy, i když jste uprostřed boje a když si chcete zahrát reklamu a získat další odměnu, spadne. , Tehdy jsem tomu dal 5 hvězdiček, ale teď tomu dávám jen 3
Buď opatrný. Tato hra vám ukradne peníze. Platí se za žádné přidání a stále existuje spousta přidání. NEHRAJ!!!!!
Ghhdhfewrwhf3hkvd jíst do HREF A HREF 6v s tím něco jiného a href v Praze v oddílu uživatelé mohou vymazat nebo vždy je to u vás na našich webových stránkách máte články a href v praze v oddílu uživatelé aktuality kalendář knihovna je a bude to v Praze v oddílu uživatelů aktuality články kalendář knihovna v Praze skok do sekce pobyty pro dva na tři roky do vězení za rok a půl roku pomeranč jsem se na něj stihla jsi mi prosím poslat číslo 678StBjun a href na vždy je to u vás na naše
Dobré ale seká se to
Konečně něco jako bowmaster. Alespoň to není World of thanks.
Sherlog Trace 1.9.0 Free Download
dobrý ale moc reklam
Velice dobrá hra ale hodně reklam, ale většina reklam na tuto hru jsou fake
Play Arkádové hry games on Friv. ... Watergirl 4: The Crystal Temple Papas Freezeria Baldi's Basics v1.4.3 Star Wars Rebels: Special Ops Super Stickman Hook
Tank Stars - Červené a černé kočky bojovaly natolik, že proti sobě začaly vést válku. K postoji jedou dva tanky ovládané kočkami.
Ta hra mě moc nebaví, je to jen další verze bowmasters...
Miluji tuto hru tak moc !!!!!, můžete u odstranit přidání Bylo to tak otravné, jen mě to zneklidňovalo při hraní vs počítače a online Pvp, ach ano, mnoho lidí má dýňový tank, nevím, jak ho získat. zábava a radost z hraní, ale je toho tolik
Zábavná hra! Nemám co podotknout. Vřele doporučuji.