Post by exmulhabsswolol on Feb 3, 2022 2:37:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
זה נורא התקנתי את זה וזה לא נתן לי ליצור את האוויטר שלי ולזה נועד המשחק
ארבע לפני הספירה זה המשחק האהוב עליי ואני אוהב אותו אבל הוא לא נותן לי ללכת לשחק אז בבקשה תקן אותו בבקשה בבקשה
זה בסדר פשוט לא אשתמש בזה כל כך הרבה
תן לי לספר לך. זהו משחק ההלבשה הטוב ביותר שראיתי אי פעם. כמו שיש הרבה הרבה בגדים לבחירה, יש חיות מחמד חמודות, ופריטים והבעות חמודים וצבעי שיער רבים צבעי עור וצבעי עיניים ואתה יכול לשים שם. משחקי התלבשות אחרים שראיתי גורמים לך לראות מודעות כדי לקבל פריט לבוש לשמירה למשך 24 שעות אבל במשחק הזה אין את זה. אבל אני מבקש להוסיף גובה לדמות כדי שנוכל להפוך אותם לגבוהים או קצרים. תנסה את המשחק הזה אתה לא תתחרט עליו בכלל.
אתה צריך לקנות את רוב הפריטים שהוא מציג בתמונות. אין לך מספיק בגדים/שיער כדי לגרום לדברים להיראות אחרת מספיק. האומנות חמודה אבל קשה לסגנן דברים עם כמות קטנה של בגדים (וזה מה שאתה מחפש במשחק התלבשות) הלוואי שיש עוד דברים להתעסק איתם, אולי אפילו מכונת גאצ'ה כדי להשיג בגדים וכאלה אז אתה לא צריך להשתמש בכסף אמיתי? גם שערות POC נוספות יהיו מקסימות . בסך הכל זה משחק בסדר.
אני אוהב את המשחק הזה אני יכול ליצור אווטאר משלי וכל כך הרבה בגדים שידרגו 5 כוכבים 🐻
זה משחק ממש טוב, אבל הלוואי שיהיו להם יותר אפשרויות תלבושות כי כשהגעתי לעמוד 70 התחלתי להיגמר לי התלבושות. כמו כן, אני חושב שצריכות להיות להם שפתיים יותר מציאותיות ועוד כמה שערות אחוריות שמתאימות לשערות הקדמיות. חוץ מזה, משחק מדהים ומשחק סופר מהנה. זה יעסיק אותך לכמה שעות!
המשחק הזה מהנה אבל כדאי להוסיף עוד שקיות
מגניב, כי אני אוהב ליצור רעיונות משלי ולראות את התוצאות הסופיות. אם אתה יכול להוסיף קטגוריית 'פוזות' למשחק זה יהיה מדהים
זה ממש טוב אני אוהב את זה 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
אני אוהב את האפליקציה הזו כל כך מהנה שאפילו החברים והמשפחה שלי אוהבים את האפליקציה הזו אני אוהב את הבגדים להתלבש הכל ככה זה האהוב עלי
זה בסדר אבל הגיע הזמן להיפרד
זה ממש יפה אבל צריכות להיות רמות
אני מתעצבן, חיכיתי להורדה של זה בערך שעה
אפליקציה נפלאה זה פשוט שכשאני מנסה ליצור את החברים המוסלמים שלי אני לא יכול אז בבקשה תעשה חיג'אב
המשחק הזה מאוד מועיל ומרגש
המשחק הזה לא טוב אבל לא רע אוקיי בסדר 😊
זה בסדר למרות שאני רוצה עוד בגדים וגבות
אוקיי בוא נהיה כנים זה משחק ה-sress up הכי מדהים ששיחקתי אי פעם!!!! הדמויות סופר חמודות!!!!!! יש לי רק 10 דמויות והם סופר חמודים!!!!!!! תודה לילי יומן על זה!!!!!!
המשחק הזה הוא idk
מסגרת עץ לתמונה שאינה ריבועית (40ס"מ*30ס"מ) - סקוור איילנד
אני נותן לו שני כוכבים כי הוא יפה ויש לו הרבה אפשרויות. אבל זה לא עובד בטאבלט שלי הוא תלוי הרבה ואני יודע שזה לא בגלל הטאבלט שלי כי בהתחלה זה עובד בצורה חלקה ואז נתקע ואני לא יכול לזוז דבר אז אני צריך לחזור ולהפעיל אותו מחדש, אני לא יכול אפילו ליצור אווטאר אחד.😒 אני מסיר אותו.
זה סופר חמוד! הבעיה היחידה היא לקנות בגדים, זאת אומרת זה רק בגדים. אני מבין שהם רוצים להרוויח כסף אבל.. זאת אומרת..בגדים..? צפייה במודעות היא הרבה יותר טובה לדעתי, אני מתכוון שאתה עדיין יכול לקבל כסף. זה יהיה הרבה יותר טוב, כי רק בגדים תפלים ומשעממים הם בחינם. אלה שעולים כסף הרבה יותר טובים. אני משתמש באפליקציות האלה כדי ליצור רעיונות לדמות, אני לא יכול לעשות את זה אם אין תכונות ייחודיות.
2019 HaifaIFF Catalog PDF - Scribd
במשחק הזה יש באג!! תקן את זה בבקשה!!!!
אני לא יכול להוריד
זה משחק ממש חמוד! אני אוהב את זה!🥺✨ אבל רק בבקשה לשים עוד בגדים ועוד שיער לבנים!🙏😖 Ty!✨😌
😎😎😎😎😎סוון
אין באמת הרבה אפשרויות ייחודיות ורוב התלבושות הן קז'ואל אז כן 3 כוכבים.
הסיבה שנתתי לו 3 כוכבים היא כי 1) אין התאמה אישית של צבע לבגדים 2) מוחק אווטאר כשאני עוזב את האפליקציה לעבודה 3) אין הרבה בגדים 4) צריך יותר אביזרים 5) אני לא יכול לשים יותר מ-4 תווים כדי שאני יכול לעשות תמונה קבוצתית
זה כל כך יפה
אני ממש אוהב את המשחק הזה אבל מקווה ששמת עוד קצת בד כי אין לי כלום חחח
MaMT-N-D12 - Methis - ריהוט משרדי מתקדם
אני יודע למה בדיוק שמעתי את האודיו אבל הכל שחור.
האם זה יהיה באמצע הרפיה...
אני אוהב את המשחק הזה אבל מתי אתה יכול בבקשה לעדכן את המשחק הזה בבקשה תאהב את המשחק...